Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

Campanyes Gastronòmiques – Ganxotapes Tardor – Sant Feliu de Guíxols

20 octubre 2017 - 19 noviembre 2017

Ganxotapa + Moritz. Preu 2.50€ – Un munt d’establiments participant amb tapes molt variades per a tots els gustos, tant clàssiques com innovadores, totes elles creades per la ocasió.

Concursos

La millor Ganxotapa tardor 2017
Un jurat anònim escollirà la “Millor Ganxotapa tardor 2017”.

La Ganxotapa més original tardor 2017
Un jurat anònim escollirà la “Ganxotapa més original tardor 2017”.

La Ganxotapa més popular tardor 2017
En ajudeu a escollir la Ganxotapa més popular? A la zona dels segells trobareu un espai on votar la vostra Ganxotapa preferida, indicant el nom de l’establiment que voleu votar. Caldrà portar els llibrets amb el vot abans del dilluns 27 de novembre 2017 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal tenir un mínim de 8 segells per poder votar.
Només serà vàlid un vot per persona
La tapa que tingui més votacions serà la guanyadora del concurs popular i serà considerada “La Ganxotapa més popular tardor 2017”.

Premis
-Premi a la “Ganxotapa més popular tardor 2017”
-Premi a la “Ganxotapa més original tardor 2017”
-Premi a la “Millor Ganxotapa tardor 2017”
-Premi als “ruteros”. Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar el segell a cada establiment. Entraran al sorteig de diferents premis (dividits en 3 franges) qui obtingui entre 10 i 19 segells (primera franja), entre 20 i 29 segells (segona franja) o la ruta sencera amb els 30 segells (tercera franja). Si un premi queda desert, s’adjudicarà al llibret de la franja anterior amb més segells.

Cada llibret només pot participar en una franja.

Caldrà portar els llibrets segellats abans del dilluns 27 de novembre 2017 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal consumir la ganxotapa per aconseguir el segell.
Tots els premis es faran públics abans del diumenge 3 de desembre de 2017 a les xarxes socials i al web www.visitguixols.com.

L’organització es reserva el dret de desqualificar aquells participants o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.
La resolució dels premis serà inapel•lable.

Detalles

Comienza:
20 octubre 2017
Finaliza:
19 noviembre 2017
Evento Categoría:
Pagina Web:
http://www.visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/47-gastronomia/3473-ganxotapes-tardor-2017.html

Búsquedas recientes de otros usuarios

Salidas y excursiones de pesca en la Costa Brava

El interés por las excursiones de pesca en la Costa Brava, incrementa cada año, sin duda por la belleza de la zona y la gran variedad de especies y vida marina. Siempre respetando las vedas, especies adecuadas y tamaño, los...
Continuar

Pals, el mirador del Empordanet

Os proponemos una visita por Pals, uno bello pueblo medieval del Baix Empordà situado sobre la cima del Puig Aspre, donde se divisa una de las panorámicas más bellas del Empordanet, especialmente si visitamos el Mirador d’en Josep Plà. El...
Continuar

Las barracas de pescadores de la Costa Brava, un patrimonio marítimo y pesquero

Las barracas de pescadores o “botigues” forman parte del Inventario del patrimonio marítimo y pesquero de la Costa Brava, son el testimonio de una relación entre el ser humano y el mar, patrimonio cultural expresado en forma de espacios y...
Continuar

La boda secreta de Dalí y Gala en el Santuario dels Àngels

El 8 de agosto de 1958 en la pequeña ermita de Nuestra Señora de los Ángeles o Santuario dels Àngels, se celebró en secreto una boda muy especial, tras años de relación, Dalí y Helena Diakonova, más conocida por Gala (nombre que...
Continuar

¿Tienes un negocio o evento en la Costa Brava? ¡Te ayudamos a promocionarlo!
Saber más