Cargando Eventos

« Ver todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Campanyes Gastronòmiques – Ganxotapes Tardor – Sant Feliu de Guíxols

20 octubre 2017 - 19 noviembre 2017

Ganxotapa + Moritz. Preu 2.50€ – Un munt d’establiments participant amb tapes molt variades per a tots els gustos, tant clàssiques com innovadores, totes elles creades per la ocasió.

Concursos

La millor Ganxotapa tardor 2017
Un jurat anònim escollirà la “Millor Ganxotapa tardor 2017”.

La Ganxotapa més original tardor 2017
Un jurat anònim escollirà la “Ganxotapa més original tardor 2017”.

La Ganxotapa més popular tardor 2017
En ajudeu a escollir la Ganxotapa més popular? A la zona dels segells trobareu un espai on votar la vostra Ganxotapa preferida, indicant el nom de l’establiment que voleu votar. Caldrà portar els llibrets amb el vot abans del dilluns 27 de novembre 2017 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal tenir un mínim de 8 segells per poder votar.
Només serà vàlid un vot per persona
La tapa que tingui més votacions serà la guanyadora del concurs popular i serà considerada “La Ganxotapa més popular tardor 2017”.

Premis
-Premi a la “Ganxotapa més popular tardor 2017”
-Premi a la “Ganxotapa més original tardor 2017”
-Premi a la “Millor Ganxotapa tardor 2017”
-Premi als “ruteros”. Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar el segell a cada establiment. Entraran al sorteig de diferents premis (dividits en 3 franges) qui obtingui entre 10 i 19 segells (primera franja), entre 20 i 29 segells (segona franja) o la ruta sencera amb els 30 segells (tercera franja). Si un premi queda desert, s’adjudicarà al llibret de la franja anterior amb més segells.

Cada llibret només pot participar en una franja.

Caldrà portar els llibrets segellats abans del dilluns 27 de novembre 2017 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal consumir la ganxotapa per aconseguir el segell.
Tots els premis es faran públics abans del diumenge 3 de desembre de 2017 a les xarxes socials i al web www.visitguixols.com.

L’organització es reserva el dret de desqualificar aquells participants o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.
La resolució dels premis serà inapel•lable.

Detalles

Comienza:
20 octubre 2017
Finaliza:
19 noviembre 2017
Evento Categoría:
Pagina Web:
http://www.visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/47-gastronomia/3473-ganxotapes-tardor-2017.html

Búsquedas recientes de otros usuarios

Bucear en pecios, inmersiones extraordinarias en búsqueda de barcos hundidos en la Costa Brava

Bucear en pecios, inmersiones extraordinarias en busca de barcos hundidos en la Costa Brava

El buceo en pecios de la Costa Brava, es una de las experiencias más interesantes en las inmersiones de la zona. Siempre respetando las titulaciones necesarias y las capacidades de cada uno, bucear entre estructuras de acero, madera o hierro,...
Continuar
S'Alguer - Las Barracas de pescadores de la Costa Brava, un patrimonio marítimo y pesquero

Las barracas de pescadores de la Costa Brava, un patrimonio marítimo y pesquero

Las barracas de pescadores o “botigues” forman parte del Inventario del patrimonio marítimo y pesquero de la Costa Brava, son el testimonio de una relación entre el ser humano y el mar, patrimonio cultural expresado en forma de espacios y...
Continuar
Hotel Racó de Madremanya

Hoteles con encanto en la Costa Brava

Hoteles con encanto Costa Brava. Playas de arena dorada. Calas de agua turquesa. Senderos con olor a pino y vistas al mar. La Costa Brava condensa toda la esencia del Mediterráneo, en sólo 150 kilómetros de litoral, y la mejor...
Continuar
Madremanya, municipio medieval a pie de las Gavarres

Madremanya, municipio medieval a pie de las Gavarres

La localidad de Madremanya, perteneciente a la comarca del Gironès, guarda todo el encanto de los pueblos medievales del Empordà a los que suma su carácter rural y la proximidad de los bosques de encinas y alcornoques del macizo de...
Continuar

Hoy recomendamos ... BAUTIZOS DE SUBMARINISMO EN LA COSTA BRAVA
Saber más