Cargando Eventos
Buscar Eventos

Navegación entre vistas de Eventos

Eventos for 3 mayo 2017

Navegación por Día

Todo el Día

Exposición ‘Empordà industrial’ – Castelló d’Empúries

21 enero 2017 - 31 octubre 2017
Ecomuseu-Farinera, C/ Sant Francesc, 5-7
Castelló d'Empúries, Girona 17486 España

Aquesta és una exposició organitzada conjuntament entre l'Ecomuseu-Farinera, el Museu del Suro i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Una visió integrada d'un període històric, la industrialització, que ha estat un dels més destacats de la nostra història contemporània de Catalunya.

Más Información »

5ª edición de los Sopars Maridats – 2017

17 febrero 2017 - 9 junio 2017

Un año más podremos disfrutar de la propuesta enogastronómica de la 5ª edición de los Sopars Maridats, que nos proponen los restaurantes pertenecientes a los colectivos gastonómicos empordaneses de la Cuina de l’Empordanet y la Cuina del Vent.
En las redes sociales podreis localizarlos con las etiquetas de la campaña #soparsmaridats2016 #cuinaempordanet #cuinadelvent y #doemporda.

Más Información »

4ª edició “De nit + que plats a Palamós”

10 marzo 2017 - 14 mayo 2017
Palamós Palamós, Girona España

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 10 de març i s’allargarà fins al diumenge 14 de maig.

Más Información »

Pals i la Cuina de l’Arròs 2017 – Pals y la cocina del arroz

1 abril 2017 - 14 mayo 2017
Pals Pals, Girona España

Des de l’any 1993, el cicle d’activitats relacionades amb el món de l’Arròs s’inicia amb la Campanya Gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Pals, els restaurants de la vila i els molins d’arròs. Amb aquesta acció gastronòmica, es pretén difondre/donar a conèixer la qualitat d’aquest producte tan arrelat a…

Más Información »

“Sant Sebastià Interpretat” Exposició d’Urban Sketching Girona – Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda

13 abril 2017 - 15 octubre 2017
Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda, Passeig de Pau Casals, 64
Llafranc, Girona 17211 España

El col·lectiu artístic Urban Sketchers de Girona es va reunir el passat 8 d’abril al Far de Sant Sebastià de la Guarda per efectuar una trobada de pintura a plein air.

L’estil pictòric Urban Sketcher es defineix com la pràctica del dibuix in situ. Pintar i dibuixar el paisatge que observem directament del nostre entorn. Artistes que es defineixen com a dibuixants urbans que s’identifiquen com una comunitat nascuda al món virtual l’any 2007, amb la característica principal de compartir els seus treballs a la xarxa, mitjançant l’ús dels blocs i les xarxes socials.

Más Información »

Ganxotapes Primavera 2017 de Guíxols

21 abril 2017 - 21 mayo 2017
Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Guixols, Girona España

Durante un mes, entre el 21 de abril y el 21 de mayo del 2017, podrás degustar las tapas, elaboradas y de cocina de autor, de los 34 establecimientos que participan, por un precio de 2,5 € (tapa + Moritz), entre las que un jurado anónimo escojerá la “mejor” y la “más original” Ganxotapa Primavera 2017.

Más Información »

Exposició – Els paisatges a la taula

28 abril 2017 - 5 junio 2017
Museu de la Mediterrània, C. Ullà, 27-31
Torroella de Montgrí , Girona 17257 España

L’exposició mostra com la globalització ha transformat la nostra manera de produir i consumir, i com ha afectat en la varietat de productes que actualment trobem a les nostres taules.

Más Información »

Jornades Gastronòmiques “De la barca a la taula” – Torroella de Montgrí i l’Estartit

28 abril 2017 - 31 mayo 2017
Torroella de Montgrí Torroella de Montgrí, Girona España

Aquest any, s'inicien a Torroella de Montgrí i l'Estartit les Jornades Gastronòmiques "De la barca a la taula". Aquestes Jornades Gastronòmiques tindran lloc durant tot el mes de maig.
L'objectiu principal d'aquestes jornades és revaloritzar l'ofici de pescador i posar en valor espècies de peixos que no es presenten habitualment en les cartes o menús dels restaurants, a més de presentar plats cuinats a l'estil de com ho feien els propis pescadors.

Más Información »

17º Jornades Gastronòmiques de l’Arròs – Lloret 2017

1 mayo 2017 - 31 mayo 2017
Lloret de Mar Lloret de Mar, Girona España

Un cop a l'any tenen lloc a Lloret de Mar les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. La història de Lloret i el seu passat mariner fan que gaudim d'un ric patrimoni gastronòmic. Durant el mes de maig, l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret, el Gremi d'Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme, organitzen les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs.

Más Información »
+ Export Events

Búsquedas recientes de otros usuarios

Bucear en pecios, inmersiones extraordinarias en búsqueda de barcos hundidos en la Costa Brava

Bucear en pecios, inmersiones extraordinarias en busca de barcos hundidos en la Costa Brava

El buceo en pecios de la Costa Brava, es una de las experiencias más interesantes en las inmersiones de la zona. Siempre respetando las titulaciones necesarias y las capacidades de cada uno, bucear entre estructuras de acero, madera o hierro,...
Continuar
Pals, el mirador del Empordanet

Pals, el mirador del Empordanet

Os proponemos una visita por Pals, uno bello pueblo medieval del Baix Empordà situado sobre la cima del Puig Aspre, donde se divisa una de las panorámicas más bellas del Empordanet, especialmente si visitamos el Mirador d’en Josep Plà. El...
Continuar
S'Alguer - Las Barracas de pescadores de la Costa Brava, un patrimonio marítimo y pesquero

Las barracas de pescadores de la Costa Brava, un patrimonio marítimo y pesquero

Las barracas de pescadores o “botigues” forman parte del Inventario del patrimonio marítimo y pesquero de la Costa Brava, son el testimonio de una relación entre el ser humano y el mar, patrimonio cultural expresado en forma de espacios y...
Continuar
Playa de Cala Predosa

Las mejores playas y calas de Platja d’Aro

El municipio de Platja d’Aro, uno de los principales núcleos turísticos de la Costa Brava, tiene todo lo necesario para garantizar diversión y calidad de servicio en nuestras escapadas de fin de semana y las esperadas vacaciones. Uno de sus...
Continuar

CONSIGUE TU BAUTIZO DE BUCEO EN LA COSTA BRAVA
Saber más