Cargando Eventos
Buscar Eventos

Navegación entre vistas de Eventos

Eventos para 10 Mayo 2017

Navegación por Día

Todo el Día

Exposición ‘Empordà industrial’ – Castelló d’Empúries

21 Enero - 31 Octubre
Ecomuseu-Farinera, C/ Sant Francesc, 5-7
Castelló d'Empúries, Girona 17486 España

Aquesta és una exposició organitzada conjuntament entre l'Ecomuseu-Farinera, el Museu del Suro i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Una visió integrada d'un període històric, la industrialització, que ha estat un dels més destacats de la nostra història contemporània de Catalunya.

Más Información »

5ª edición de los Sopars Maridats – 2017

17 Febrero - 9 Junio

Un año más podremos disfrutar de la propuesta enogastronómica de la 5ª edición de los Sopars Maridats, que nos proponen los restaurantes pertenecientes a los colectivos gastonómicos empordaneses de la Cuina de l’Empordanet y la Cuina del Vent.
En las redes sociales podreis localizarlos con las etiquetas de la campaña #soparsmaridats2016 #cuinaempordanet #cuinadelvent y #doemporda.

Más Información »

4ª edició “De nit + que plats a Palamós”

10 Marzo - 14 Mayo
Palamós, Palamós, Girona España

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 10 de març i s’allargarà fins al diumenge 14 de maig.

Más Información »

Pals i la Cuina de l’Arròs 2017 – Pals y la cocina del arroz

1 Abril - 14 Mayo
Pals, Pals, Girona España

Des de l’any 1993, el cicle d’activitats relacionades amb el món de l’Arròs s’inicia amb la Campanya Gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Pals, els restaurants de la vila i els molins d’arròs. Amb aquesta acció gastronòmica, es pretén difondre/donar a conèixer la qualitat d’aquest producte tan arrelat…

Más Información »

Ganxotapes Primavera 2017 de Guíxols

21 Abril - 21 Mayo
Sant Feliu de Guíxols, Sant Feliu de Guixols, Girona España

Durante un mes, entre el 21 de abril y el 21 de mayo del 2017, podrás degustar las tapas, elaboradas y de cocina de autor, de los 34 establecimientos que participan, por un precio de 2,5 € (tapa + Moritz), entre las que un jurado anónimo escojerá la “mejor” y la “más original” Ganxotapa Primavera 2017.

Más Información »

Exposició – Els paisatges a la taula

28 Abril - 5 Junio
Museu de la Mediterrània, C. Ullà, 27-31
Torroella de Montgrí , Girona 17257 España

L’exposició mostra com la globalització ha transformat la nostra manera de produir i consumir, i com ha afectat en la varietat de productes que actualment trobem a les nostres taules.

Más Información »

Jornades Gastronòmiques “De la barca a la taula” – Torroella de Montgrí i l’Estartit

28 Abril - 31 Mayo
Torroella de Montgrí, Torroella de Montgrí, Girona España

Aquest any, s'inicien a Torroella de Montgrí i l'Estartit les Jornades Gastronòmiques "De la barca a la taula". Aquestes Jornades Gastronòmiques tindran lloc durant tot el mes de maig.
L'objectiu principal d'aquestes jornades és revaloritzar l'ofici de pescador i posar en valor espècies de peixos que no es presenten habitualment en les cartes o menús dels restaurants, a més de presentar plats cuinats a l'estil de com ho feien els propis pescadors.

Más Información »

17º Jornades Gastronòmiques de l’Arròs – Lloret 2017

1 Mayo - 31 Mayo
Lloret de Mar, Lloret de Mar, Girona España

Un cop a l'any tenen lloc a Lloret de Mar les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. La història de Lloret i el seu passat mariner fan que gaudim d'un ric patrimoni gastronòmic. Durant el mes de maig, l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret, el Gremi d'Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme, organitzen les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs.

Más Información »

XIX campaña del Peix de Roca – Begur 207

6 Mayo - 5 Junio
Begur, Begur, Girona España

El sábado 6 de mayo, Begur inicia la XIX campaña del Peix de Roca, que este año incorpora muchas novedades de diseño, difusión y actividades, sin olvidar la principal, una fantástica oferta de menús gastronómicos basados en el ingrediente protagonista, el peix de roca (pescado de roca) característico de su bello y abrupto litoral, que podremos saborear hasta el 5 de junio.

Más Información »
+ Export Events
Hoy recomendamos ... RENT A BOAT - ALQUILER DE EMBARCACIONES
Ver barcos