Skip to main content

El lloc perfecte per a una escapada romàntica o per gaudir de la tranquil·litat, amb uns espectaculars jardins i un interior decorat amb especial atenció a cada detall.

Tocant les Platges de la Costa Brava, camps de golf, hípiques, ruta daliniana, Girona, ... El Racó de Madremanya ofereix ecos del passat units a un estil contemporani i una aculada decoració en tots els seus detalls.

Hotel amb encant de 14 precioses habitacions (6 d'elles suite) amb terrasses, xemeneies, diverses sales amb agradables racons, un magnífic jardí i 2 precioses piscines: una d'aigua salada i l'altra d'aigua dolça CLIMATITZADA (climatitzada d'abril a finals d'octubre).

El Racó de Madremanya està compost per quatre edificacions: una magnifica masia de pedra del segle XVII, l' antic garatge de la masia, una coqueta caseta de pedra i una preciosa construcció d' estil contemporani perfectament integrada en l' entorn gràcies a la combinació de pedra i fusta.

A més, l'hotel ofereix més de 3000 metres quadrats de jardí, folrats per una esplèndida gespa, que alberguen 2 precioses piscines: una d'aigua salada i l'altra d'aigua dolça CLIMATITZADA (climatitzada d'abril a finals d'octubre).

El Racó de Madremanya està recomanat per RED COSTA BRAVA si busques ...

  • Hotel només per a adults

  • Hotel romàntic / Escapada romàntica

  • Hotel amb encant

  • Màxima tranquil·litat

  • Hotel amb piscina

On és el Racó de Madremanya ...

  • C/ Mossèn Jaume Marques Casanova 717462 Madremanya (Girona)

Contacta amb el Racó de Madremanya ...

Creem el teu pla de vacances, amb opcions per a cada dia

Platges, esdeveniments, què veure, hotels, restaurants ...

Utilitza el nostre recomanador expert